Den HelderPolitiek

Jongeren en burgemeester live in debat over corona

Advertentie:

Den Helder – Burgemeester Jeroen Nobel van Den Helder gaat vrijdag 2 oktober digitaal in gesprek met drie scholieren van Scholen aan Zee over de coronacrisis, de recente aanscherpingen van de maatregelen en het stijgend aantal besmettingen. Vanaf 14.15 uur kunnen belangstellenden via de gemeentelijke Instagram- en facebookaccounts heb debat volgen.

Wat ‘doet’ corona met jongeren? Wat vinden ze van de maatregelen? Houden ze zich er aan en zo niet, waarom niet? Hoe zorgen we ervoor dat niet alleen zij, maar alle inwoners eraan bijdragen dat het virus de kop wordt ingedrukt? Als onderdeel van de gemeentelijke coronacampagne Verziek het niet! voert burgemeester van Den Helder Jeroen Nobel een gesprek met drie scholieren van Scholen aan Zee.

Iedereen mag meepraten en vragen stellen. Het gesprek wordt live gestreamd op de gemeentelijke instagram- en facebookaccounts van de gemeente Den Helder. De deelnemers proberen de vragen zoveel mogelijk tijdens de uitzending te beantwoorden.

De campagne Verziek het niet! bestaat onder meer uit een poster- en socialmediacampage. De actie is maandag 28 september jl. van start gegaan en duurt voorlopig twee maanden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button