VV Winkel onderuit tegen koploper Con Zelo

Winkel – vv Winkel heeft zondag met 3-0 verloren van koploper Con Zelo. Dat was niet het enige slechte nieuws voor de ploeg van trainer Rajesh Bishesar. Spits Anwar Aoulad Ifadil is voor ruime tijd afwezig met een blessure. Ifadil werd per brancard van het veld gebracht en het is nog onduidelijk hoe ernstig zijn blessure is.

Al na een minuut viel een speler bij thuisploeg Con Zelo met een zware blessure uit. Nog geen vier minuten later raakte ook Winkel-spits Ifadil geblesseerd. Hij liep zwaar knieletsel op, en gevreesd wordt dat hij voorlopig niet beschikbaar is. Slecht nieuws voor Winkel, dat al een smalle selectie heeft. Tegen Con Zelo zaten er slechts drie wissels op de bank.

Ondanks deze grote tegenslag wist het team van Bishesar de meeste kansen te creëren in de eerste helft. Buitenspeler Kenzo Julsing had pech dat zijn inzet op de paal terecht kwam. De afgelopen weken had hij indruk gemaakt, zo scoorde hij vorige week een hattrick. Vlak voor de pauze brak Con Zelo onverwacht de score open. Winkel werkte in de tweede helft hard om terug te komen, maar het zat de bezoekers niet mee. Na bijna een uur spelen werd het 2-0 en leek het duel beslist. In de laatste minuut kon Con Zelo nog een keer scoren: 3-0.