Hollands KroonUitgaan

Kaartverkoop Polders Music Festival start zaterdag 25 februari

Advertentie:

Breezand – De kaartverkoop van het Polders Music Festival 2023 gaat zaterdag 25 februari om 12:00 uur van start. Dit jaar strijken onder meer Diggy Dex, Mental Theo, Big2 en Sjaak neer in de ZAP hal. Het Polders Music Festival vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 27 en 28 mei.

Na de fusie met Polder Events werd het Polders Music Festival afgelopen jaar voor het eerst georganiseerd in de ZAP hal. Met succes: het Polders Music Festival werd een uitverkocht weekend met uitbundige festivalgangers. Dit jaar kunnen bezoekers naast een divers muzikaal aanbod rekenen op een gezellig terras met foodtrucks en een speciaalbier bar. Ten opzichte van afgelopen jaar is er een bredere keuze uit foodtrucks om alle bezoekers van een lekkere snack of goede maaltijd te voorzien. Ook is een cocktailbar aanwezig en zijn er aanpassingen op de indeling van het festivalterrein in en rond de ZAP hal. Op zondagmiddag is er vermaak voor de kinderen.

De line-up kent lokaal, nationaal en zelfs internationaal bekende artiesten. De zaterdag begint met een 80’s/90’s/00’s show. De groep Totally Spice brengt die avond een ode aan de Spice Girls en artiesten als Sjaak, Big2 en Chris Deluxe laten de dansvloer losgaan. UK Queen, een Queen Tribute band uit Engeland, steekt voor de PMF zondag speciaal de zee over om in Breezand een groot feest neer te zetten. Diggy Dex met zijn band en Mental Theo, jeugdlegende voor velen, treden die zondag ook op. De Feestploeg, Sennro en Vaart zijn de local heroes van de komende editie.

Programmering
Zaterdag 27 mei: 80’s/90’s/00’s, Totally Spice (Spice Girls Tribute), Sjaak, Sennro, Big2 en Chris Deluxe.
Zondag 28 mei: Vaart, Diggy Dex met band, UK Queen, Mental Theo en De Feestploeg.

Op zaterdag is de toegang vanaf 16 jaar. Op zondag zet de organisatie, net als de vorige editie, weer in op een echte familiedag. De toegang is dan voor alle leeftijden, dus jong en ouder kunnen gezellig samen op stap. Afgelopen jaar was het evenement twee dagen uitverkocht. De kaartverkoop start zaterdag 25 februari om 12:00 uur via de website van Polders Music Festival.

Openingstijden en ticketprijzen
Zaterdag 27 mei: 20:00 uur tot 02:00 uur (muziek tot 01:00 uur)
Zondag 28 mei: 14:30 uur tot 01:00 uur (muziek tot 00:00 uur)

Zaterdag: € 20
Zondag: € 25
Passe-partout voor zaterdag en zondag: € 35

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button