Den HelderZakelijk

Mediwerk draagt steentje bij aan gezondheid zorgpersoneel ziekenhuis Den Helder

Den Helder – Er is momenteel materiaaltekort voor alle zorgverleners. Vooral de mondkapjes zijn schaars en leveranciers kunnen niet meer voldoen aan de vraag. De nood is hoog en hierdoor de vraag naar donatie van materiaal. MediWerk doet een duit in het zakje.

De directe zorgverleners zitten dicht bij de risicopatiënten, waardoor mondkapjes van absolute noodzaak zijn tijdens het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Maar helaas is de levering hiervan een nijpend probleem en is er een enorm tekort aan.

MediWerk beseft zich dat de donatie van de 50 mondkapjes een druppel is op een gloeiende plaat, maar hoopt hiermee een voorbeeld te stellen voor overige bedrijven of particulieren. “Deze tijden vragen om zware maatregelen, maar zorgt daarnaast ook voor verbondenheid onder de mensen. Laten we de nadruk leggen op het helpen van elkaar, zowel zakelijk als privé.”

“Kunt u het missen of zijn bepaalde noodzakelijke materialen voor de zorg minder benodigd binnen uw beroep, doneert u dit dan aan de directe zorgverleners. Laten wij er gezamenlijk zorg voor dragen dat zij in goede gezondheid hun werk kunnen verrichten”, aldus de oproep van Mohamed Mekkaoui (Managing partner MediWerk).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button