Den HelderHollands KroonZakelijk

Sommige kappers sluiten nu echt hun deuren

Den Helder – Kappers zouden in eerste instantie open blijven, maar wel met de nodige maatregelen. Maandag is echter bekendgemaakt dat een groot aantal kapperszaken toch de deuren gaat sluiten. Ze vinden het niet langer verantwoord om te blijven knippen. Het gaat om ruim 600 vestigingen die aangesloten zijn bij de kappersunited.

Kapsalon Robbert Jan in Den Helder blijft in afwachting van het RIVM open. “Als het RIVM zegt dat we dicht moeten nemen we ook zeker geen risico, de gezondheid van onze klanten en medewerkers is veel belangrijker”, aldus Robbert Jan Oudijk.

Vrijdag 20 maart is bekend gemaakt dat het filiaal van Haarlijn 10 in Breezand gesloten is. Het filiaal in Julianadorp is voor nu nog open en er zijn extra maatregelen voor genomen zoals geen wachtende, geen families en extra hygiëne. Zodra het RIVM laat weten dat alle kapperszaken gesloten moet worden, gaan ook zij dicht.

Haarstudio Eigenwijz in Den Helder blijft voor nu tot 6 april dicht. De gezondheid van het team en klanten gaat voor. Thuiskappers volgen ook de richtlijnen van het RIVM. Kapsalon Gewoon Kim in Anna Paulowna blijft open voor nu, maar neemt dezelfde strengen maatregelen als andere kappers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button