Texel

Texelaars blijven weg van het strand

Texel – Veel mensen hebben geluisterd naar de oproep die werd gedaan in Zandvoort, dat de mensen niet met veel tegelijk op het strand mochten komen, of eigenlijk liever niet als ze geen afstand van elkaar kunnen houden. Op Texel was er bij Paal 17 een enkeling op het strand aan het wandelen, verder was het daar heel erg rustig.

Hetzelfde gold bij het strand, bij de toeristische attractie de vuurtoren, normaal is het strand daar een bekend wandelgebied voor toeristen, waar veel mensen de vuurtoren van Texel willen zien. Daar was het deze keer ook erg rustig. Allemaal de gevolgen van het coronavirus, dat het strand van Texel nu ook zo goed als leeg is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button