Den HelderSport

Denise Blankenzee talent en speelster van het jaar in Amerika

Julianadorp – Denise Blankenzee uit Julianadorp werd afgelopen weekend uitgeroepen tot Southland Bowling Newcomer of the year en tegelijkertijd Southland Bowling League Player of the year. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de Southland Bowling League dat iemand beide prijzen in ontvangst mocht nemen.

Blankenzee vertrok afgelopen augustus uit Julianadorp om voor haar kansen te gaan in Houston , Texas. Als eerstejaars was Blankenzee dit seizoen een vaste kracht voor de Bearkats, zoals het team van Sam Houston State University word genoemd.

Bowlen
“Denise is een geweldige aanwinst voor ons team”, aldus hoofdcoach Brad Hagen. “Ze pikte dingen meteen op en is geweldig voor ons sinds dag 1. Soms kan het eerste jaar bowlen in Divisie I moeilijk zijn, maar omdat ze precies heeft gedaan waartoe we dachten dat ze in staat zou zijn verliep alles naar wens.” Over 7 weken zit het eerste jaar voor Blankenzee erop en gaat ze voor een welverdiende vakantie terug naar de Noordkop.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button