Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Fotowedstrijd ‘#deeljouwtulp’ gaat van start

Regio Noordkop – Het grootste aaneengesloten bloembollengebied staat binnenkort weer in volle bloei. De kleurenpracht heeft een grote aantrekkingskracht voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Dit jaar moeten de tulpen en andere bolbloemen liefhebbers geduld hebben en op een andere manier naar de tulpen kijken. Holland boven Amsterdam nodigt door deze reden iedereen uit een foto te maken van tulpen in Noord-Holland Noord en deze te delen. Op deze manier kan iedereen veilig genieten van de voorjaarsbloeiers.

Fotowedstrijd
De #deeljouwtulp fotowedstrijd wordt georganiseerd via de Instagram pagina van Holland boven Amsterdam (@HollandbovenAmsterdam). Deelnemers kunnen tulpen- of bolbloemfoto’s op Instagram delen door gebruik te maken van de #deeljouwtulp.

Iedereen die deze hashtag gebruikt doet automatisch mee. Elke week wordt er een winnaar gekozen en deze ontvangt een prijs van een ondernemer uit Noord-Holland Noord. Daarnaast wordt uit alle weekwinnaars de beste foto geselecteerd en deze persoon ontvangt een extra prijs (een arrangement met overnachting). De fotowedstrijd gaat direct van start en eindigt op 15 mei. De winnaar van de beste foto wordt 17 mei bekend gemaakt.

Tulpen
De iconische tulp staat op vele foto’s die door de jaren heen gemaakt zijn. Al deze beelden mogen gedeeld worden mee te doen aan de fotowedstrijd van Holland boven Amsterdam. Recente, maar ook minder recente foto’s mogen meedoen aan de fotowedstrijd. Actievoorwaarden en tulpentips staan op de website van www.tulpenbovenamsterdam.nl.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair geweest bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

Back to top button