Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Fotowedstrijd ‘#deeljouwtulp’ gaat van start

Adverentie

Regio Noordkop – Het grootste aaneengesloten bloembollengebied staat binnenkort weer in volle bloei. De kleurenpracht heeft een grote aantrekkingskracht voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Dit jaar moeten de tulpen en andere bolbloemen liefhebbers geduld hebben en op een andere manier naar de tulpen kijken. Holland boven Amsterdam nodigt door deze reden iedereen uit een foto te maken van tulpen in Noord-Holland Noord en deze te delen. Op deze manier kan iedereen veilig genieten van de voorjaarsbloeiers.

Fotowedstrijd
De #deeljouwtulp fotowedstrijd wordt georganiseerd via de Instagram pagina van Holland boven Amsterdam (@HollandbovenAmsterdam). Deelnemers kunnen tulpen- of bolbloemfoto’s op Instagram delen door gebruik te maken van de #deeljouwtulp.

Iedereen die deze hashtag gebruikt doet automatisch mee. Elke week wordt er een winnaar gekozen en deze ontvangt een prijs van een ondernemer uit Noord-Holland Noord. Daarnaast wordt uit alle weekwinnaars de beste foto geselecteerd en deze persoon ontvangt een extra prijs (een arrangement met overnachting). De fotowedstrijd gaat direct van start en eindigt op 15 mei. De winnaar van de beste foto wordt 17 mei bekend gemaakt.

Tulpen
De iconische tulp staat op vele foto’s die door de jaren heen gemaakt zijn. Al deze beelden mogen gedeeld worden mee te doen aan de fotowedstrijd van Holland boven Amsterdam. Recente, maar ook minder recente foto’s mogen meedoen aan de fotowedstrijd. Actievoorwaarden en tulpentips staan op de website van www.tulpenbovenamsterdam.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button