Cultuur/NatuurHollands Kroon

Expositie Bloemendagen Anna Paulowna

Hollands Kroon – Woongemeenschap Nieuw Bouwlust zal tijdens de Bloemendagen 2022 aan de Kleiweg 3 weer meedoen met een kunstexpositie van meerdere kunstenaars op verschillende plekken binnen en buiten op het erf. Het thema is dit jaar “La Dolce Vita”. Dit staat voor kleurrijk, uitbundig, genieten van de kleine dingen in het leven, voor oog voor de pracht van de natuur en elkaar.

Juist in deze tijd vol onzekerheid en zorgen wil de organisatie overbrengen dat kunst en cultuur er echt toe doen. Dat het kan verbinden en mensen stimuleert om dingen ook eens van een andere kant te bekijken. La Dolce Vita is te zien in de polder van 16 tot en met 19 april. Van zaterdag tot en met dinsdag tussen 10.00 en 17.00 uur is iedereen welkom om rond te kijken en zich even mee te laten voeren in de sfeer van het warme zuiden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button