Den Helder

Gratis webinar over media voor ouders van kleintjes

Den Helder – In hoeverre kunnen media bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Hoe is media bewust in te zetten en welke media zet je thuis aan? Van 25 maart tot 1 april zijn het de Media Ukkie Dagen. Op maandag 28 maart om 20:00 uur geeft Denise Bontje van mediasmarties.nl daarom een gratis webinar waarin zij al deze vragen beantwoordt.

De jaarlijkse Media Ukkie Dagen zorgen voor een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2022 is ‘Swipe, stap, sprong’. Tijdens het webinar informeert Bontje de deelnemers over het media-aanbod voor jonge kinderen en gaat ze in op de bewuste inzet van media en hoe ouders daar kinderen in kunt begeleiden. Na afloop krijgen de deelnemers mediatips mee voor thuis in ‘Kijk hoe ik groei’, dat vol staat met verhalen om mee aan de slag te gaan.

Deelname is gratis. Inschrijven kan via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button