Den HelderSchagen

Het Leerwerkloket in de bibliotheek

Adverentie

Den Helder – Vragen over leren en werken, omscholing of bijscholing? Kom dan in april naar de presentaties voor werkzoekenden in de bibliotheek van Schagen of Den Helder. Loopbaanadviseurs Ina Godrie en Anneke Haleber van het Leerwerkloket Noord-Holland Noord zijn dan aanwezig in de bibliotheek om te vertellen over de vele mogelijkheden.

Het Leerwerkloket NHN is er om onafhankelijk advies te geven op het gebied van leren en werken. Tijdens de presentatie vertellen Godrie en Haleber onder andere wat Noord Holland Noord werklozen te bieden heeft en ook het nieuwe STAPbudget voor omscholing komt aan bod. Na de presentatie is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan, vragen te stellen of een afspraak te maken voor een gesprek op locatie.

De presentatie in de bibliotheek School 7 op donderdag 7 april om 10:30 uur. De presentatie in de bibliotheek van Schagen is op donderdag
14 april om 09:30 uur. Deelname is gratis, maar wel graag van tevoren aanmelden. Dit kan via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button