Den Helder

Lentefeest van KBO Den Helder

Den Helder – Ruim honderd leden komen vrijdag 25 maart aanstaande bijeen in de Stadshal van Theater de Kampanje voor het KBO Lentefeest. Een speciale bijeenkomst waarop de Jaarvergadering centraal staat met het aftreden van twee trouwe bestuursleden. Een nieuwe voorzitter wordt voorgesteld, de nieuwe website gaat de lucht in en een logo wordt gepresenteerd. De KBO-leden komen voor de eerste keer na de stille Coronaperiode weer bij elkaar.

Op dit Lentefeest geeft het Stookerskoor uit Den Helder na een lange periode weer een optreden. De opmaat naar meer mooie momenten met elkaar. KBO leden in Den Helder houden van een gezellig samenzijn en genieten, daar staat KBO Den Helder om bekend.

Bestuursleden treden af

Nel Donkers, de huidige voorzitter, en Marijke Verbeek, zullen na 19 en 20 jaar in het bestuur aftreden. Zij hebben de KBO Den Helder zien groeien en allerlei functies mogen besturen. Ze hebben zich ingespannen als voorzitter, notulist, in de Commissie Activiteiten en Reizen, in de redactie van het Afdelingsblad, als PR functionaris en als Vrijwillig Ouderen Adviseur.

Daarbij niet te vergeten de tijdelijke functies en leuke projecten. Op een bijeenkomst bij Focus Cura mochten ze koningin Maxima ontmoeten en vertellen over dit project voor KBO Den Helder. Ook de brei-actie voor vluchtelingen uit Syrië werd door de bestuursleden opgezet. Met vele dozen vol gebreide mutsen, truien en sjaals togen zij naar de centrale inzamelingsplaats in Baarn en was de inbreng van KBO Den Helder te zien op een tv uitzending van Hart van Nederland. Daarnaast ook de waardevolle kleine projecten zoals de deelname van KBO Den Helder aan de Samenloop van Hoop. Donkers en Verbeek waren 24 uur met andere KBO leden aanwezig in het Timorpark waar zij met een loopestafette en een kraam met loterij ruim €1000,- ophaalden voor het KWF.

Voor beiden een mooie tijd met onvergetelijke momenten waar zij met veel plezier aan terugdenken.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt:
10.00 uur: Aanvang Jaarvergadering voor leden
11.15 uur: Overdracht functie voorzitter en afscheid van Nel en Marijke
12.00 uur – 13.00 uur: Optreden Stookerskoor
13.00 uur – 14.30 uur: Lunch

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button