Uitgaan

Inschrijving weer geopend voor muziekquiz Pop in de Kop

Advertentie:

Den Helder – Muziekquiz Pop in de Kop wordt voor de 37e maal georganiseerd op zondag 9 oktober. Plaats van handeling is schouwburg de Kampanje. De zaal gaat dan om 12:15 uur open en de quiz begint om 13:00 uur. De middag eindigt om 18:00 uur.

Muziekquiz Pop in de Kop bestaat sinds 2001 en werd tot 2019 twee keer per jaar gehouden in Studio 62 in Den Helder. Sinds vorig jaar is schouwburg de Kampanje de nieuwe thuislocatie van de populaire muziekquiz. Pop in de Kop behandelt muziek in de breedste zin van het woord. Deelname staat open voor teams, die uit maximaal drie personen bestaan. De quiz telt twaalf rondes waaraan alle teams deelnemen. De drie beste teams strijden in de finale om de overwinning.

Inschrijven en het boeken van tickets kan vanaf 2 september via de website. Kijk voor meer informatie op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button