Overige

Tenoren gezocht voor ‘Hét projectkoor’

Hollands Kroon – Nadat ‘Hét Projectkoor’ in november vorig jaar door de lockdown werd gedwongen om met de repetities voor het musicalproject te stoppen worden nu weer nieuwe plannen gemaakt voor een herstart. Vele vocalisten hebben zich inmiddels weer aangemeld maar voor de goede stembalans is er vooral nog ruimte voor mannen en dat met name voor tenoren. Fragmenten uit grote musicals zullen vanaf eind september worden ingestudeerd om deze in februari tijdens twee weekenden uit te voeren.

De concerten zullen ook deze keer weer worden ondersteund door (professionele) solisten en het geheel zal worden begeleid door een orkest. De repetities zijn op de zaterdagmorgen in Middenmeer. Wie beschikt over een mooie zangstem en wil graag deel uit maken van een groot koor onder leiding van een professionele dirigent? Aanmelden is nu mogelijk via www.hetprojectkoor.nl. Meer informatie is ook te vinden op deze website.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button