Den HelderSportVideo

Balkongym met een lekker zonnetje! (video)

Den Helder – Werd maandag nog een sessie afgeblazen vanwege de harde wind, donderdag gingen maar liefst drie dames van Team Sportservice Den Helder los bij het Heiligharn in De Schooten, balkongym! Een lekker muziekje, veel deelnemers en een stralend zonnetje, een groot succes dus. En het leuke? Alleen maar lachende gezichten!

Ze begonnen er vorige week mee op proef. “We hadden geen idee of het aan zou slaan, voor hetzelfde geld stonden we daar alleen te hupsen”, aldus een blije Saskia Verijzer van Team Sportservice Den Helder. Maar aan belangstelling hadden ze geen gebrek, sterker nog, door het enthousiasme werd besloten niet alleen hier mee door te gaan, maar om het zelfs uit te breiden naar andere locaties.

“Maandag was wel even zuur, door de harde wind konden we de sessies niet door laten gaan”, vertelt Tessa Scholte van Team Sportservice Den Helder. “Dat halen we vandaag wel in, we gaan verschillende locaties langs en hopen buiten de gezonde beweging ook de hele ochtend van deze lachende blije mensen mee te maken!”.

En toen alle apparatuur weer de bus in en door naar de volgende locatie!

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button