Cultuur/NatuurHollands Kroon

Deelnemers aan Open Cultuur Podium bekend

Hollands Kroon – De deelnemers aan het Open Cultuur Podium in Hollands Kroon zijn bekend. In twee live uitzendingen op de facebookpagina van het Cultuurplatform Hollands Kroon worden in totaal 18 videos getoond uit de ‘culturele’ sector.

De eerste uitzending is zondag 26 april om 15.00 uur. De tweede uitzending staat gepland op 3 mei ook om 15.00 uur. Elke uitzending duurt ongeveer 30 minuten. De definitieve volgorde en verdeling van videos over de twee uitzendingen is nog niet vastgesteld. Joop Luten verzorgt de presentatie.

Ook de regisseurs Welzijn van de Woonzorgroep Samen zijn op de hoogte gebracht van de uitzending. Op deze manier hoopt het Cultuurplatform ook haar steentje bij te dragen aan wat verstrooiing bij de bewoners van verzorgingstehuizen. Na de twee uitzendingen zal het Cultuurplatform de activiteiten evalueren en besluiten of voortzetting van een dergelijk Open Cultuur Podium nuttig is.

De volgende groepen of personen hebben een video ingezonden: Vaart de Band, Ton van der Winden, Mientje & Ger Leegwater, Jan Smit, Petra & Sil Rotgans, KoorBisNis, Marcel Pater & Ben Boekel, Snippies, Greetje Roon & Herman Koopman, Trio Trabant & Edina Csüllög, Rutger Jan Bredewold, Sasmetasz, Kasper Tiebie, Mirjam van Wagendorff, André Lont en Esther Kaper.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button