Den HelderHollands KroonJeugd

Geen bouw- en huttendorpen deze zomer

Advertentie:

Regio – De verlenging van de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus hebben ook gevolgen voor de jeugdvakantieactiviteiten in de regio. De JeVak in Den Helder is geannuleerd en ook het Huttendorp in Hippolytushoef is geannuleerd.

“Met tranen in onze ogen moeten we aankondigen dat het 25e huttendorp niet plaats vindt dit jaar”, zo laat buurtvereniging Klufterkrogt weten, “Hiermee geven we, net als zovele organisatoren van evenementen, gehoor aan de aangescherpte maatregelen van de overheid in verband met het coronavirus. Wij zijn zeer verdrietig en de teleurstelling is enorm groot, maar voor ons geldt ook beter voorzichtigheid geboden, om achteraf spijt te voorkomen. Volgend jaar komen we terug met een knaller van een huttendorp en we hopen iedereen weer in onze tent op het trapveld aan de Weel te mogen verwelkomen op 13 juli 2021.”

Ook het bestuur van de Stichting Jevak in Den Helder heeft woensdag besloten dat er dit geen Jevak wordt gehouden. “Met pijn in het hart heeft het bestuur deze beslissing moeten nemen, maar voorop staat de gezondheid van iedereen, zowel van de honderden kinderen als van de meer dan honderd vrijwilligers.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button