Cultuur/NatuurHollands Kroon

Kooibos staat in bloei

Adverentie

Hollands Kroon – De tulpen in het Kooibos in Hippolytushoef zorgen al voor een vrolijk gezicht. Ze zullen binnenkort vol in bloei staan, aldus de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij organiseerden afgelopen november voor een succesvolle match tussen de vrijwilligers van het bos en Kapiteyn Group, waardoor er bollen konden worden geplant. Ze danken Kapiteyn Group voor het gratis leveren van de bollen, Kernbeheer voor het leegtrekken en frezen van de grond en de vrijwilligers van Het Kooibos voor hun vele jaren werk.

Kernbeheer Hollands Kroon plaatste een aantal mooie foto’s en laat weten trots te zijn. Neem vooral een kijkje in het Kooibos om de bloemenpracht te bekijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button