Den Helder

Speelgoedwinkel organiseert loterij voor MS-patiënte Denise

Adverentie

Den Helder – Speelgoedwinkel Speelgoed en Treinen heeft een loterij opgezet voor de zieke Denise Domeyer (33). Denise heeft Multiple sclerose en kan alleen beter worden door middel van een HSCT behandeling in Rusland. De behandeling wordt niet vergoed en omdat deze erg duur is heeft Denise hard hulp nodig. Lees haar hele verhaal op https://steundenise.nl/

Bij Speelgoed en Treinen aan de Marsdiepstraat 397a zijn vanaf nu loten te koop, waarmee deelnemers kans maken op onder andere mooie Lego-prijzen. De hoofdprijs is de Star Wars Droid Commander met als verkoopprijs 219,99 euro. De gehele opbrengst gaat naar Denise. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden bij de winkel, loten kosten 5 euro per stuk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button