Den Helder

Stichting de Draaikolk ontvangt computer via de Uitdaging

Den Helder – Verenigingen en stichtingen uit Den Helder kunnen bij de Helderse Uitdaging aanvragen indienen op het gebied van menskracht, materiaal en kennis. De Uitdaging gaat vervolgens aan de slag om deze aanvragen binnen hun netwerk te realiseren en altijd met gesloten portemonnee. De afgelopen weken hebben zij weer een aantal mooie matches weten te maken.

De Draaikolk deed een beroep op de Helderse Uitdaging voor een computer en een laptop. De computer was nodig omdat de stichting daar alle administratie op doet en hun computer erg verouderd was. De laptop hadden ze onder andere nodig voor de registratie van de verhuur en digitale agenda. Beide aanvragen werden snel gerealiseerd. Maarten Bais, voorzitter van de Suns, reageerde op de oproep.

Al snel werden de contacten gelegd en kon de computer overhandigd worden. Uit de doos kwam een computer die nog in de originele verpakking zat. De computer is inmiddels geïnstalleerd en deze draait naar volle tevredenheid. Een verademing ten opzichte van de oude computer die zijn langste tijd heeft gehad.

De Helderse Uitdaging
De Helderse Uitdaging matcht in principe alleen tussen organisaties binnen de gemeente Den Helder. Het komt echter wel eens voor dat er geen organisaties in de gemeente Den Helder reageren, maar wel vanuit andere gemeentes. In dat geval matchen zij ook buiten de gemeente.

Voor vragen over verenigingen, stichtingen of over een mooi aanbod kan terecht bij https://helderseuitdaging.nl/.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button