Den HelderJeugdSport

Jonge kinderen maken op veilige manier kennis met turnen

Den Helder – Turnen is “fun”. Dat weten ze bij de turnafdeling van OKK maar al te goed. Zo ook Kirsten ten Haaf van Team Sportservice. Zij geeft les op de Helderse vereniging. Ten Haaf heeft daarom nu voor in de meivakantie een leuke turnactiviteit opgezet voor kinderen: TurnFUN! Maandag 2 mei zijn de kinderen welkom bij OKK aan de Marsdiepstraat.

“Een TurnFUN-middag is een middag vol activiteiten. Speciaal voor kinderen die eens willen kennismaken met turnen of het al kunnen en leuk vinden om gezellig mee te doen. We laten ze in een veilige omgeving zien hoe leuk gym en turnen zijn,” licht buurtsportcoach Kirsten kort toe.

Ontdek en overwin nieuwe situaties op het coole beweegplein of maak kennis met de basis van turnen op een van de andere onderdelen waar de trainers van OKK klaarstaan. “De twee belangrijkste punten op een middag als deze zijn plezier en veiligheid. Meedoen is gratis. Dus: daag jezelf uit op het beweegplein. Of maak je eerste stappen als turnster of turner,” roept Kirsten alle kleintjes op.

Kinderen van 3 tot en met 5 jaar kunnen van 12.00 uur tot 13.30 uur meedoen, kinderen van 5 tot en met 8 jaar zijn welkom tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Belangstellenden kunnen in de zaal kijken, maar ook boven vanuit de kantine. Inschrijven gaat via Noord-Holland Actief: https://www.noordhollandactief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=125&sort=name&zoeken=turnfun

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button