Den Helder

Showroom energiebesparende producten komt weer naar Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket komt vrijdag 29 april weer naar Den Helder. De showroom staat vol met energiebesparende producten. De aanwezige adviseur legt uit hoe ze werken en wat ze kunnen opleveren aan besparing, van energie én geld. De showroom staat tussen 11:00 en 17:00 uur op de parkeerplaats bij de Sportlaan.

Ledlampen, radiatorfolie en andere makkelijk te nemen maatregelen leveren vaak al een flinke besparing op. Grotere maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen, brengen de energierekening nog verder omlaag. De adviseur van de mobiele showroom weet welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wie niet naar de mobiele showroom kan komen maar wel vragen heeft, kan ze ook telefonisch of per mail stellen. Het Duurzaam Bouwloket is bereikbaar via telefoonnummer 072-743 39 56 en per e-mail info@duurzaambouwloket.nl. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor het Duurzaam Wonenspreekuur in het stadhuis via de website.

Advies, subsidie en andere regelingen
Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Den Helder. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Het Bouwloket heeft ook informatie in huis over de mogelijkheid van subsidie en financiering. Een overzicht van alle mogelijke regelingen is te verkrijgen door de subsidiecheck te doen op de website.

Als het hard waait is het niet veilig met de showroom de weg op te gaan en wordt de komst uitgesteld. De inzet van de mobiele showroom is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Holland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button