Hollands Kroon

Update werkzaamheden basketbalveld De Weel

Hollands Kroon – Dankzij de vrijwilligers van basketbalvereniging Break Out ’88, Kernbeheer Hollands Kroon en de Hollands Kroonse Uitdaging ligt er aan De Weel in Hippolytushoef binnenkort een mooi nieuw basketbalveld. Een breed gedragen initiatief dat mede door zelfwerkzaamheid gerealiseerd wordt. Inmiddels verlopen de werkzaamheden spoedig.

Het toppunt van betrokkenheid en zelfwerkzaamheid leverde initiatiefnemer Stef de Bueger. Hij kocht twee metalen netjes voor in de baskets en hing deze ook zelf op. Verdere wensen voor het veld zijn het opknappen van de borden achter de baskets en de belijning van het veld. Voor de borden zoekt de Hollands Kroonse Uitdaging een bedrijf die deze wil bestickeren. Voor de belijning zijn er hoopvolle gesprekken gaande.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button