Den HelderVideo

KBO Den Helder viert 65 jarig jubileum in de Kampanje (video)

Advertentie:

Den Helder – De KBO staat voor krachtig, betrokken en ondernemend en is een bond gericht op ouderen. Zondagmiddag organiseerde de bond een speciale dag in de Kampanje om het 65-jarige jubileum te vieren.

De bond is er voor iedere 50-plusser. Zij krijgen iedere jaar een afdelingsblad waarbij ze op de hoogte worden gebracht van de activiteiten die de bond organiseert, zoals uitstapjes, leuke activiteiten en mooie vakanties. Daarnaast helpen de vrijwilligers de ouderen als er hulp nodig is met bijvoorbeeld het invullen van de belastingformulieren.

De 568 leden zijn enorm blij met wat de bond voor hun doet: ”Ik heb de laatste jaren heerlijke reisjes mee mogen maken waar je, je veilig voelt en zo erg in de watten wordt gelegd”, zegt één van de leden. ”Het is een verbondenheid, het is ook vaak dat mensen elkaar opzoeken”. De reden dat mensen lid worden van de bond is omdat ze gezelligheid zoeken met mensen van hun leeftijd. Zondagmiddag mocht er gevierd worden dat de bond 65-jaar bestaat. Alle leden kregen wat te drinken en wat te eten. Daarnaast werden ze geëntertaind met live muziek, waar ook een dansje op werd gedaan.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button