Uitgaan

Helderse schrijfster Liz Ouwens geeft boekpresentatie in School 7

Advertentie:

Den Helder – Schrijfster Liz Ouwens presenteert zaterdag 18 mei in School 7 haar thriller Campinggasten. Het is het tweede boek van de hand van de Nieuwedieper.

Campinggasten is een spannend verhaal waarbij de eigenares van een camping dood wordt gevonden in het bos. De omstandigheden zijn merkwaardig. Wat is er met haar gebeurd? En met welke geheimen lopen de campinggasten rond?

Liz Ouwens is in het dagelijks leven leerkracht in het basisonderwijs en woont in Den Helder. Haar liefde voor schrijven begon in 2016 toen zij aan de Schrijversacademie begon. In 2017 was ze finalist van de Tomas Ross crime-schrijfwedstrijd en won ze een masterclass bij deze thrillerauteur. Vorig jaar debuteerde Liz bij De Crime Compagnie met haar thriller ‘Wie zwijgt…’

Gratis bij te wonen
De boekpresentatie vindt zaterdag 18 mei om 14:30 uur plaats in School 7. Geïnteresseerden kunnen het gratis bijwonen en aanmelden is niet nodig. Aansluitend aan de boekpresentatie is het mogelijk het boek te kopen en te laten signeren. Meer informatie is te vinden op de website van School 7.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button