Uitgaan

Jazz Duzz treedt op in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – De Alkmaarse jazzformatie Jazz Duzz staat zondag 28 april op het podium van de Keesschuur in Anna Paulowna. Naast jazznummers bestaat het repertoire uit blues-, funky- en latinmuziek.

Jazz Duzz speelt inmiddels zo’n vijf jaar samen. De muzikanten hebben elkaar leren kennen bij diverse workshops en andere jazzformaties. De band bestaat uit een ritmesectie met Cees van Nieuwburg (drums), Bas Oosterbaan (basgitaar) en Pieter de Kort (gitaar). De blazerssectie bestaat uit Jos van Es (flügelhorn/bluesharp), Margriet Kwint (altsax/dwarsfluit) en Peter Hopman (trompet). Door de diversiteit aan instrumenten krijgt elk genre een mooi eigen geluid.

Het optreden van Jazz Duzz begint zondag 28 april om 14:00 uur. De deuren van het atelier van de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna zijn al om 13:00 uur geopend. Toegang is gratis en verzocht wordt om te parkeren bij de begraafplaats op vijf minuten loopafstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button