Hollands Kroon

Koopman en Mertens speelden Bach in uitverkochte Michaelskerk

Advertentie:

Oosterland – De internationaal bekende musicus Ton Koopman en de bekende Duitse bariton Klaus Mertens gaven zondag 21 april een optreden in de Michaëlskerk in Oosterland. Het tweetal bespeelde daar het befaamde Teschemacherorgel en brachten de Schemelli-Gesange van Johan Sebastian Bach ten gehore.

Het concert was ter presentatie van een door hen in 2023 opgenomen cd. Het werd een groot succes, de kerk was ruim voor het optreden uitverkocht. Iedereen die er niet bij kon zijn of de muziek nogmaals wil beluisteren, kan een kijkje nemen op de website van Zin in Oosterland.

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Rotary Wieringerland en een incidentele subsidie van gemeente Hollands Kroon via de Hollands Kroonse Uitdaging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button