Den Helder

Nieuwe productlijn van Helders Erfgoed gelanceerd

Advertentie:

Den Helder – De stad Den Helder bezit bijzonder cultureel erfgoed, en nu is dit erfgoed vastgelegd in een nieuwe productlijn. Stichting Erfgoed Den Helder heeft samen met illustrator Monique Dozy van Dozy Impressions een reeks producten ontwikkeld die de iconische bezienswaardigheden van de stad vieren.

Monique Dozy, de getalenteerde kunstenaar achter de illustraties, heeft met haar penseelstreken de essentie van Den Helders erfgoed goed weten vast te leggen. Haar levendige en kleurrijke afbeeldingen brengen de architectonische pracht en de maritieme charme van de stad tot leven. Stichting Erfgoed Den Helder is ook blij met de samenwerking: “We zijn verheugd om samen te werken met Monique Dozy om deze unieke productlijn te creëren”, zegt Rana Dams, Hoofd Marketing & Communicatie. “Het is mooi om het rijke erfgoed van Den Helder te kunnen delen met mensen door middel van deze prachtige producten.”

De productlijn omvat een verscheidenheid aan items, zoals ansichtkaarten, een blik, een notitieboekje, magneten en een sleutelhanger, allemaal voorzien van de illustraties van het Helders erfgoed. De items zijn een aandenken aan Den Helder, een geschenk voor een vriend of familielid, of gewoon voor de liefhebber van cultureel erfgoed en geschiedenis.

De nieuwe productlijn van Stichting Erfgoed Den Helder is nu verkrijgbaar bij het Informatiecentrum op Willemsoord en in de winkel van Fort Kijkduin.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button