Den HelderUitgaan

Steun lokaal met diner in de Stadshal

Den Helder – Schouwburg De Kampanje start op vrijdag 5 juni met een serie muzikale dineravonden in de Stadshal. Uiteraard vindt alles keurig plaats volgens de regels van het RIVM.

Bezoekers van de avonden krijgen niet alleen lekker te eten, maar steunen zo ook de lokale ondernemers. Het 3-gangen diner bestaat uit producten van Bakkerij Dunselman, slagersatelier Gebr. Duijzer, de Groene Stek, visleverancier Van Belzen, Zuivelboerderij Tesselaar. De bloemattentie op tafel van De Lisdodde mag na afloop mee naar huis worden genomen en natuurlijk wordt een Kampanje-biertje van de Helderse Jongens geschonken.

Voor de muziek zijn lokale artiesten als Michel Tegelberg, Vester Weert, Saskia & Andy, Lars Groenink, Rebounced, Vaart de Band en Flatland Folks ingeschakeld. Kaarten kosten€49,50 exclusief drankjes en die zijn vooraf te reserveren via www.kampanje.nl/steunlokaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button