Den HelderSport

TV Julianadorp klaar voor de toekomst

Julianadorp – Tennisvereniging Julianadorp heeft op de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering een nieuwe voorzitter gekozen; Carlos Draper volgt Pieter Lutterman, die de kar vier jaar lang met verve heeft getrokken, op. Ook zijn er drie nieuwe bestuursleden gekozen, zodat het bestuur voltallig blijft. Een mooie prestatie in een tijd waarin het lastig is vrijwilligers te vinden.

Op deze ledenvergadering is ook een Lid Van Verdienste benoemd: Gerth Dolman, een verenigingsmens pur sang. Al meer dan 40 jaar lid, voorzitter geweest en nog steeds bezig de tennisbanen in optima forma te krijgen en te houden. Tijd dus voor een mooie titel, de uitreiking laat nog even op zich wachten in verband met de coronaregels.

De baan op
Na groen licht van de regering en gemeente zijn de jeugdleden van Tennisvereniging Julianadorp eind april weer de baan op gegaan, een mooie opsteker voor het groeiende aantal jeugdleden. Voor de senioren vanaf 18 jaar is het sinds woensdag 13 mei weer mogelijk om te gaan tennissen, waar ook volop gebruik van gemaakt wordt. Dit alles onder voorwaarden zoals die gesteld zijn door de overheid.

Er worden zowel voor de jeugd als de senioren weer lessen en trainingen gegeven door Tennisschool Torres op het tennispark aan de Zanddijk. Om dit te bevestigen is het contract met tennisschool Torres getekend door de Dan Schelhaas van tennisschool Torres, voorzitter Carlos Draper en Penningmeester Hennie de Vries.

Ook de laatste twee banen zijn nu, zoals de bedoeling was, voorzien van LED-verlichting, alle gravelbanen zijn lasergestuurd aangelegd waardoor de levensduur verlengd is. TVJ staat ook voor duurzaam en is hiermee klaar voor de toekomst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button