112

Getuigen van straatroof gezocht

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die zaterdagavond 22 mei plaatsvond aan de Burgemeester Ritmeesterweg. Een 23-jarige man uit Den Helder werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen.

Rond 19.20 uur liep het slachtoffer over de Burgermeester Ritmeesterweg in de richting van station Den Helder Zuid toen twee mannen op een scooter hem benaderden. Na een afleidingsmanoeuvre waarbij de twee mannen op de scooter het slachtoffer wisten af te leiden, beroofde een van hen het slachtoffer van zijn persoonlijke bezittingen. Vervolgens gingen ze er vandoor in de richting van station Den Helder Zuid. Het slachtoffer kon de politie het volgende signalement van de verdachten geven:

Verdachte 1
-man
-blanke huidskleur
-ongeveer 18 á 19 jaar
– zwarte jas en zwarte muts

Verdachte 2:
-man
– licht getinte huidskleur
-ongeveer 25 jaar
-ongeveer 1.85 meter

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze straatroof. Heeft iemand rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Burgemeester Ritmeesterweg? Mocht iemand op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft iemand andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Referentienummer: 2021103731

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button