Hollands Kroon

Pannatweeling ‘el Jackson’ te gast op opening Beweegplein Kreileroord

Advertentie:

Kreileroord – De tweeling Jos en Teun ‘el Jackson’ zijn de hoofdgasten op de opening van het beweegplein in Kreileroord, dit is zaterdag 29 mei. De Schager protegées van top-pannaspeler Nasser el Jackson geven een show panna weg aan de aanwezigen, om 14.00 uur begint de clinic waaraan jeugd van 8 tot 18 jaar mee kan doen.

Het gloednieuwe beweegplein in Kreileroord wordt al een uur eerder officieel geopend door sportwethouder Mary van Gent van Hollands Kroon. Daarna kan ze haar skills wellicht delen met de talentjes die toffe voetbaltricks laten zien in hun demo. Daarbij is overigens de jeugd uit de omgeving welkom.

Aansluitend aan de opening van Mary van Gent is er om 13.30 uur Fit en Fun van Team Sportservice. Hier kunnen kinderen van de basisschool aan meedoen. Een uurtje sport en spel op een laagdrempelige wijze, die in meerdere dorpen gegeven wordt na schooltijd.

De pannavoetbalclinic duurt van 14.00 tot 15.15 uur. Verder zijn er smoothiebikes om dellnemers eigen smoothie te fietsen en de JOGG-regisseur is aanwezig om tips te geven over hoe zij gezonder kunnen leven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button