Zeemacht

Medailles voor Zeemacht wedstrijdzwemmers

Advertentie:

Den Helder – Na twee jaar onderbreking werd er voor het eerst weer de Jaargangwedstrijden in Leiden gehouden, het officieuze Nederlands Kampioenschap voor minioren. Romée Smit van MSV Zeemacht wist zich te kwalificeren voor deze wedstrijd en kwam uitstekend voor de dag.

Zij won de 100 meter rugslag en werd tweede op de 50 meter vrije slag, 100 meter vrije slag en 200 meter vrije slag. Op de 100 meter schoolslag behaalde ze de zesde plaats. Op alle afstanden zwom ze persoonlijke records.

De afgelopen twee weekeindes vonden ook de Noord-Hollandse zwemkampioenschappen plaats, ook voor het eerst na twee jaar corona onderbreking. De wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht kwamen goed voor de dag want er werden tientallen persoonlijke records gebroken. Over de twee weekeindes werden er medailles behaald door Christopher Smit, Emma Riemers, Nikki Hofland en Amber van der Kruk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button