JeugdKop van Noord-Holland

Online bijeenkomst: Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Het leven van jongeren is enorm veranderd door de coronatijd. Veel jongeren missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn. Dat kan vragen of zorgen geven. GGD Hollands Noorden organiseert daarom 20 april om 20.00 uur een online bijeenkomst ‘Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?’

Tijdens deze online bijeenkomst gaat Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach, in op de invloed van de coronatijd op jongeren. Er komen antwoorden op vragen als: Wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kun je als ouder je kind ondersteunen?, maar ook: Welke gevolgen heeft deze tijd op de ontwikkeling van jongeren nu en later?

Ouders kunnen zich aanmelden via deze link.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button