Uitgaan

De Draaikolk zet traditie voort en organiseert opnieuw sjoeltoernooi

Advertentie:

Den Helder – Sport- en zalencentrum De Draaikolk vierde in 2023 haar vijftigjarig bestaan met een breed scala aan activiteiten. Eén daarvan was een heus sjoeltoernooi. Dit was een dusdanig succes, dat dit een jaarlijks terugkerend fenomeen gaat worden: zaterdag 1 juni 2024 vindt de tweede editie plaats.

De vereniging Turnlust heeft een sjoelafdeling en ook deze tak van sport mocht daarom een podium krijgen tijdens de festiviteiten van het vijftigjarig jubileum. Het sjoeltoernooi wordt gezien als een gezellig toernooi met deelnemers niet alleen uit Den Helder, maar ook uit Beverwijk, Zaanstad, Zuid-Scharwoude en Aalsmeer.

Van 11:00 uur tot 16:00 uur worden de schijven geschoven om de maximale score binnen te hengelen. Twee rondes van tien bakken zorgen voor een mooie gevulde dag, waarbij de toppers zullen laten zien dat ze voor het maximaal haalbare gaan, maar waarbij de gezelligheidsspelers ook kans maken op prijzen. Iedereen kan zich tot 29 mei opgeven via een mail naar voorzitter@dedraaikolk.com of een belletje naar 06-27900895.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button