Uitgaan

Mantelzorgcentrum organiseert creatieve avond voor jonge mantelzorgers

Advertentie:

Den Helder – Mantelzorgcentrum Den Helder organiseert 4 juni in samenwerking met Triade een ontmoetingsavond voor jonge mantelzorgers. De avond bestaat uit een creatieve activiteit waarbij jongeren van 14 tot 24 jaar elkaar beter kunnen leren kennen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan de jonge mantelzorgers aan de slag met materiaaldruk. In een kleine groep van maximaal tien deelnemers, gaan zij aan de slag met een pers, inkt en alledaagse voorwerpen. Hiermee brengen ze de mooiste structuren tot leven. Daarnaast is er uiteraard ruimte om kennis te maken, te kletsen en even wat te drinken.

Triade is een kleurrijk centrum waar cursussen en workshops worden gegeven in kunstvakken zoals muziek, beeldend, dans, musical, theater, fotografie en multimedia. Triade is er voor iedereen; voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Een team van vakkundige en bevlogen docenten en medewerkers staat voor de bezoekers klaar.

Aanmelden
De ontmoetingsavond vindt 4 juni van 19:00 tot 21:00 uur plaats in Triade, gevestigd aan Middenweg 2 in Den Helder. De inloop is vanaf 18:30 uur. Ge√Įnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@mantelzorgcentrum.nl.

Een jonge mantelzorger is een kind of jongere die thuis woont met iemand die langdurig ziek is, een handicap heeft of een psychische ziekte of verslaving. Het gaat om kinderen en jongeren tot ongeveer 25 jaar. Zij hoeven niet per se zelf te helpen in de verzorging. Zorgen om de zieke kan al invloed hebben op (school)prestaties en (psychische) gesteldheid nu en in hun latere leven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button