Uitgaan

Spaanse avond op de Nollen met Coro Flamenco Calle Real

Advertentie:

Den Helder – De Nollen organiseert zaterdag 22 juni een Spaanse avond. Bezoekers kunnen zich tijdens een bezoekje laten meeslepen met de zomerse klanken van Coro Flamenco Calle Real en genieten van Spaanse tapas.

Calle Real is de naam van het Nederlands-Spaanse flamencokoor, gespecialiseerd in de muziek van het westen van Andalusië. Het repertoire van Calle Real omvat alle fandangos en sevillanas (antiguas, biblicas en festeras) uit de provincie Huelva en cantes uit de flamenco puro uit andere Spaanse streken als Sevilla, Málaga en Cádiz. Eigen composities en authentieke opvattingen wisselen elkaar af in de muziek, zang en dans van Calle Real, onder leiding van Frans Nottrot.

Dit concert maakt deel uit van een reeks zomeravond concerten op de Nollen. Het hierop volgende concert met barbecue staat gepland op zaterdag 27 juli. De band Delight zal dan optreden aan de Burgemeester Ritmeesterweg.

Aanvang
De poorten van de Nollen zijn 22 juni vanaf 19:00 uur geopend. De eerste set begint om 19:30 uur. Tussen de sets door, die ongeveer vijftien á twintig minuten duren, zijn bezoekers in de gelegenheid diverse tapas en drankjes te bestellen. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Nollen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button