Den HelderPolitiek

Burgemeester roept op tot vlaggen

Den Helder – Burgemeester Nobel roept inwoners van Den Helder op om zaterdag 27 juni de vlag uit te hangen in het kader van Landelijke Veteranendag. De lokale Veteranendag in augustus zal vanwege corona geen doorgang vinden en als alternatief oppert de burgemeester nu om komende zaterdag te vlaggen.

“Gewoon om te laten zien dat we de veteranen niet vergeten zijn. In marinestad Den Helder zou het een mooi gebaar zijn als zaterdag de vlag uithangt. Als het coronavirus volgend jaar over is en we vieren 76 jaar bevrijding moeten we daar meer dan gemiddeld aandacht aan besteden”, zo meent Jeroen Nobel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button