Den Helder

Workshop breien, haken en punniken bij Triade

Den Helder – Handwerken is weer helemaal terug van weggeweest. Daarom organiseert Triade op zaterdag 27 juni van 10.00 tot 11.30 uur een workshop breien, haken en punniken.

In de workshop komen diverse technieken aan bod. De workshop is geschikt voor iedereen tussen 8 en 100 jaar, zowel beginners als gevorderden. Docente Regula Maria Muller kan hier goed op inspelen. Ook eigen ideeën zijn welkom; de docente helpt deelnemers graag om hun eigen ideeën vorm te geven.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Dit kan ook samen met een vriend(in) of familielid. In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan via het aanmeldformulier op www.triade-denhelder.nl of door een mail te sturen naar info@triade-denhelder.nl. Deelname kost € 15,- per persoon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button