Den Helder

Helderse Volksuniversiteit presenteert nieuw cursusaanbod

Adverentie

Den Helder – Kennis opdoen, anderen ontmoeten, cultuur beleven. Dat kan bij de Helderse Volksuniversiteit (HVU). Het nieuwe aanbod van cursussen en workshops voor 2021-2022 staat vanaf 23 juni 2021 op de website. Veel cursussen en workshops vinden plaats in School 7, maar ook op een aantal andere mooie en inspirerende locaties.

De HVU heeft een gevarieerd aanbod en iedereen kan zichzelf ontwikkelen voor een betaalbaar bedrag. Het aanbod talen is zeer uitgebreid: Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nieuw Grieks, Portugees, Russisch en Spaans voor beginners en gevorderden. Er is weer een mooi aanbod cursussen en workshops op het gebied van mens, samenleving en natuur, culinair en creativiteit.

Workshops
Cursussen en workshops vinden plaats in groepsverband, in een ongedwongen en gezellige sfeer, dat maakt leren gemakkelijk en leuk. Van kunstgeschiedenis tot mediteren, yoga, sterrenkunde, psychologie, fotografie of keramiek. Er zijn ook meerdere kookworkshops waarbij iedereen zelf kookt en proeft! Er waren het afgelopen seizoen cursussen en workshops die vanwege de coronamaatregelen niet door konden gaan, deze worden dit jaar opnieuw aangeboden. Het nieuwe cursusjaar start eind september.

Meer informatie en inschrijven is mogelijk via www.volksuniversiteitdenhelder.nl. Vragen kunnen gesteld worden via info@volksuniversiteitdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button