Den HelderUitgaan

Juttersmarkt begint een weekje later

Advertentie:

Den Helder – De Juttersmarkten gaan niet al op 29 juni, maar op dinsdag 6 juli weer van start. De markt wordt gehouden in de winkelstraten van de Helderse Binnenstad. Veel leuke verrassende kramen komen hun waren hier verkopen en aanprijzen. Natuurlijk ook met veel gezellige terrassen.

Ook de Kofferbakmarkt in het Stadspark ter hoogte van het Julianaplein gaat door. Hiervoor kunnen mensen zich opgeven via: info@heldersebinnenstad.nl waarna een bevestiging binnenkomt en een bijlage van het reglement. De kosten zijn € 10,00 voor een plek van ongeveer 6 meter breed x 4 meter lengte.

Eerlijk plekje
De deelnemers mogen niet voor 07:00 uur hun waren uitstallen, de marktmeester wijst hun dan een plek aan. Voor de kinderen van 6 t/m 16 jaar is de kinderrommelmarkt in de Wezenstraat/Califoniestraat. Aanmelden kan eenvoudig via: info@heldersebinnenstad.nl. Na het aanmelden ontvang je de bevestiging met het reglement. Zij mogen niet voor 08:00 uur uitstallen, hun namen worden op de grond geschreven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button