OverigeTexel

Texelse thriller over mysterieuze moord in Den Helder

Texel – De zesde in de reeks Texelse thrillers “Liefs uit Moskou”, geschreven door Peter van Beek, verschijnt op zaterdag 3 juli. Dit keer wordt rechercheur Lone Telander geconfronteerd met moorden op Oost-Europese vrouwen in Den Helder en op Texel.

Het verhaal begint dit keer in Den Helder. Daar wordt in museum-onderzeeboot de Tonijn het ontzielde lichaam gevonden van een jonge vrouw. Een dag later wordt op Texel nog een vrouw dood aangetroffen in een huis op vakantiepark De Krim. De Texelse rechercheur Lone Telander en haar team staan aanvankelijk voor een raadsel. Gaandeweg het onderzoek ontstaat het vermoeden van een Russische connectie waarbij (onder)officieren van de marine mogelijk een rol spelen. Lukt het de excentrieke Telander en haar collega’s om deze complexe zaak op te lossen?

Peter van Beek (1958) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen en geeft les aan middelbare scholen. Na zeven jeugdboeken begon hij aan de reeks Texelse thrillers met een markante hoofdrol voor politie-inspecteur Lone Telander.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button