Hollands Kroon

Basisscholen Anna Paulowna vormen na de zomer IKC De Kroon

Adverentie

Anna Paulowna – De openbare basisscholen De Meerpaal en De Sluis in Anna Paulowna smelten samen tot Integraal Kindcentrum (IKC) De Kroon | Onderwijs. De samensmelting is de eerste stap naar een Integraal Kindcentrum, waar later ook Kinderopvang Kappio en andere partners deel van zullen uitmaken.

De Sluis en De Meerpaal zijn al vijf jaar direct naast elkaar gevestigd in de Ontmoeting. Bij de start van het afgelopen schooljaar werden de teams van beide scholen al samengevoegd. Vanaf het nieuwe schooljaar, dat start op maandag 22 augustus, is de volledige samensmelting een feit.

Schooldirecteur Michiel Drijver kijkt met enthousiasme en vertrouwen naar de toekomst. “Met deze stap komen we weer dichter bij het bekende ‘it takes a village to raise a child’, dat je kunt zien als de basis voor een integraal kindcentrum waar kinderen spelen, leren en elkaar ontmoeten”, aldus Drijver.

De samensmelting wordt op vrijdag 8 juli gevierd. Om 16.00 uur start het openingsfeest voor alle kinderen, hun ouders en verzorgers en andere belangstellenden. Na de officiële opening zijn er optredens van leerlingen en een goochelaar, gevolgd door muziek en een hapje en een drankje.

(Foto: Dozy Impressions)

Toon meer

Noordkop Centraal

Bovenstaand bericht is afkomstig van Noordkop Centraal, de publieke lokale omroep voor Schagen. Noordkop Centraal is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button