Den HelderSport

Durfsporter Sebastiaan Horn start eigen Foundation

Het is afgelopen periode even stil geweest rondom de Helderse durfsporter; Sebastiaan Horn. Dit betekent echter niet dat hij heeft stil gezeten.

Al sinds 2013 zet Sebastiaan zich in om door middel van (extreme) sportieve prestaties geld op te halen voor verschillende goede doelen. Een zwemoversteek van Den Helder naar Texel, een fietstocht door heel Nederland, 100 kilometer wandelen binnen 24 uur; niets is hem daarvoor te gek. In totaal heeft Sebastiaan al bijna € 20.000,00 opgehaald voor onder andere Spieren voor Spieren, KWF, het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis maar ook voor doelen dichter bij huis zoals het Texelse jongetje Damian.

Van sportieve uitdagingen en extreme avonturen wordt Sebastiaan het gelukkigst. Als hij op deze manier zijn gezonde lichaam kan inzetten om andere mensen te helpen is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Op deze manier hoopt Sebastiaan zijn steentje bij te kunnen dragen aan een positievere wereld en wil hij tevens anderen motiveren om hetzelfde te doen.

Foundation
Met gepaste trots presenteert de durfsporter dan ook de ‘Sebastiaan Horn Foundation’. Deze stichting is door Sebastiaan in het leven geroepen met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel in de ruimste zin des woords. Hierbij wil hij zich niet beperken tot één specifieke doelgroep, maar wil Sebastiaan zich inzetten voor eenieder die een steuntje in de rug kan gebruiken. Landelijk, maar ook zeker lokaal!

Aankomend weekend verschijnt Sebastiaan aan de start van de Ironman 70.3 West-Friesland, dit als kick-off van de stichting. Later in het jaar staan er nog een aantal avonturen op het programma waar hij in een later stadium graag meer over vertelt. Vrijdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur is hij te gast in het LOS radioprogramma LOS Actueel.

Meer weten over de Sebastiaan Horn Foundation? Kijk op: www.sebastiaanhornfoundation.nl.
Een donatie doen? Dat kan via: https://sebastiaan-horn-foundation.kentaa.nl/donate

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button