Den HelderVideo

Eerste kunstvierdaagse bij Kunsthal 45 is begonnen (video)

Den Helder – De eerste kunstvierdaagse bij Kunsthal 45 in Den Helder ging donderdagmiddag van start. Vier kunstenaars werken de komende dagen aan hun eigen project om die vervolgens zondag 26 juni te tonen aan het publiek.

Roosmarijn Schoonewelle, Susana Mulas Lastra, Cathelijn van Goor en Julia Kaiser zijn de eerste kunstenaars die te werk gaan in de Kunsthal. “We hebben toestemming om alles te maken wat we maar willen en dat is wel anders dan normaal”, zegt kunstenaar Susana Mulas Lastra. “Ik hoop dat we het gaan redden in vier dagen.”

Mensen die nieuwsgierig zijn hoe de kunstenaars te werk gaan, zijn alle dagen welkom om een kijkje te nemen. Zondagmiddag 26 juni is de afsluitende publiekspresentatie van 13.00 tot 15.00 bij Kunsthal 45. Op de website is te zien welke kunstenaars de aankomende maanden een vierdaagse doen.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button