Jeugd

Ontmoet de boerderijdieren van dichtbij

Advertentie:

Den Helder – Aan het eind van de dag brengen de dierverzorgers van De Helderse Vallei alle dieren naar hun hokken en stallen. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli kunnen bezoekers om 16:30 uur kijken en mee en ontdekken wat de dieren eten en waar ze slapen.

Op zondag 3 juli mogen kinderen tussen 10:00 en 12:00 uur een taartje voor de dieren op de stadsboerderij maken. Het taartje bestaat uit een bakje dat de kinderen zelf vullen met groenten en fruit. De dieren eten ook gele wortels. De konijnen juist de bladeren van de bloemkool erg lekker vinden. Ontdek het op de boerderij.

Voor deze activiteiten is aanmelden vooraf niet nodig, iedereen is van harte welkom op de boerderij en deelname is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button