SportUitgaan

Op de fiets over dijk en langs de vuurtoren

Den Helder – Fiets en Geniet organiseert dinsdag 28 juni de Vuurtorentocht. Deze keer wordt gefietst over de Zeedijk en via de duinen naar Julianadorp. Na de koffie/theepauze (consumptie voor eigen rekening) gaat het over de Kanoroute weer terug naar Den Helder.

Iedereen die gezellig in de groep 55-plussers mee wil fietsen is van harte welkom. De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de vijftien km per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser.

De start is om 13:00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. De kosten zijn € 2,50. Na afloop wordt een gratis kopje koffie of thee met cake aangeboden.

Informatie via 06-11161470 of 06-23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Ze zouden over de gehele dijk juist een verhard wandelpad moeten maken. Met aan de randen een kleine verhoging en om de zoveel meter (100 ofzo) een hekje. Die 2 maatregelen om fietsen en scooters te vermijden. Dat zou echt een mooi cadeau voor de Nieuwendiepers zijn

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: