Politiek

Cees Meeldijk dankt gemeenteraad Hollands Kroon met vishapjes

Advertentie:
Cees Meeldijk trakteert op vishapjes.
Anna Paulowna – Gemeenteraadslid Cees Meeldijk (OHK) heeft onlangs meegedaan aan de Europese verkiezingen, waarbij hij op de zevende plek stond op de kieslijst van BBB. Hij richtte zijn campagne voornamelijk op de belangen van de visserij. Ondanks dat hij met 6488 stemmen niet de benodigde 21.000 voorkeurstemmen behaalde, was Cees erg tevreden met het resultaat.

Als blijk van waardering voor de morele steun die hij vanuit de gemeenteraad heeft ervaren, trakteerde hij de raadsleden en ondersteunende ambtenaren op luxe vishapjes. Deze traktatie vond plaats na de behandeling van de kadernota op donderdagavond. De hapjes, waaronder zalm, Hollandse garnalen en nieuwe haring op roggebrood, waren zeer populair onder de aanwezigen.

Toon meer

Hans Boskeljon

Hans Boskeljon is sinds mei 2023 politiek verslaggever voor Regio Noordkop. Hij richt zich uitsluitend op de politiek binnen de gemeente Hollands Kroon. In het verleden was hij onder meer werkzaam bij NRG en als wethouder in de gemeente Den Helder. Hans is bereikbaar via hans@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button