UitgaanVideo

Video: Zon en veel plezier op Dorpsfeest Westerland

Advertentie:

Westerland – Er was voor jong en oud weer heel veel te doen tijdens het 43e Westerlander dorpsfeest dat dit weekend werd gevierd. Elk jaar organiseren tientallen vrijwilligers verschillende spelletjes voor zowel jong als oud. Voor de dorstige en dansende bezoekers was een grote tent geplaatst, waar het drie dagen lang één groot feest was.

Volgens voorzitter René Hoekenga is de saamhorigheid onder de vrijwilligers en de honderden bezoekers enorm groot en is het daarom elk jaar weer een groot festijn. Niets wordt aan het toeval over gelaten en naast de festiviteiten wordt gezorgd voor een fietsenstalling en flinke parkeergelegenheid voor de auto’s. Om het feestterrein worden hekken geplaatst, zodat de omwonenden geen overlast ondervinden.

Elk jaar reikt het bestuur ook donaties uit aan verenigingen of instellingen. De enige voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat de vereniging vrijwilligers moet leveren tijdens het dorpsfeest.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button