Nieuws

Brandweer spuit er weer op los

Adverentie

HOLLANDS KROON – Het wordt weer prachtig weer en ook de temperaturen gaan flink omhoog. Dit betekent zweten. Een goede reden voor de vrijwillige brandweer om de spuit ter handen te nemen en voor verkoeling te gaan zorgen.

Deze verkoeling is voornamelijk bedoeld voor de kinderen, maar ook ouderen mogen plaats nemen in de waterstraal. Even lekker afkoelen met dit weer.

Op de volgende plaatsen wordt door de brandweer voor verkoeling gezorgd. Uiteraard wel onder voorbehoud, want met het Nederlandse weer weet je het nooit. Hou deze website goed in de gaten voor eventuele veranderingen want de mogelijkheid bestaat dat er meer korpsen met water gaan spuiten.

Anna Paulowna: woensdag 24 juli om 19.30 uur bij De Ontmoeting
Slootdorp: donderdag 25 juli om 19.15 uur op de ijsbaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button